Cautare

5098 de rezultate pentru "viorel ion" (4.75 secunde)
Raportul evidentiaza ca printre deputatii si senatorii care au absentat cel mai mult de la votul din Parlament se afla social-democratul Viorel Hrebenciuc, Ion Iliescu si Adrian Nastase tot de laPSD, conservatorul George Copos PC, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si Crin Antonescu de la PNL.
La o zi dupa retragerea lui Adrian Nastase, Ion Iliescu a criticat votul pe liste la congres si a anuntat ca se retrage din toate functiile detinute in PSD. ... O a doua mutare a tandemului Nastase-Iliescu a fost cooptarea lui Viorel Hrebenciuc.
de la PNL - Varujan Vosganian, Daniel Chitoiu, Paul Victor Dobre si Eugen Nicolaescu, iar de la PSD - Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Valeriu Zgonea si Radu Emil Moldovan.
La intrunirea de la Sinaia nu au fost invitati toti vicepresedintii, ci numai cei apropiati noii conduceri sau despre care se stiu ca nu-l mai inghit pe Geoana, gen Viorel Hrebenciuc, unul din cei acuzati de fostul lider de partid ca nu a gestionat cum trebuie campania PSD in diaspora la alegerile prezidentiale.
Ioan Cindrea, liderul PSD Sibiu, Mircea Cazan, presedintele PNL Sibiu, Viorel Ionita, presedintele PC Sibiu, urmai de presedintele UNPR Sibiu, Constantin Morar si de Petrica Duca, liderul Partidei Romilor Sibiu, iar apoi de toti cei noua candidati la parlamentare din partea USL din judetul Sibiu:
Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
Jurnalistul si scriitorul Viorel Ilisoi a postat un text pe Facebook, care ne-a distrat mai ceva decat o schita a lui Ion Baiesu cu celebrele personaje Tanta si Costel:
Actiunea este organizata de Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si Miscarea Civica Calarasi semneaza pentru Basarabia, in parteneriat cu senatorii Raducu Filipescu si Viorel Badea cu sprijinul Vicepresedintelui Consiliului Judetean Calarasi Vali Barbu, viceprimarilor municipiului Calarasi Viorel Ivanciu si Dragos Coman,a presedintelui TNL Vasile Alexandru si Presedintelui Executiv al TNL Calarasi - Stefan Stan, Doamnei Alina Jipa, Domnilor Rares Ionescu, Alin Dragulin, Dorinel Dinca, Marius Cojocaru.
Iar vicepresedintele Viorel Catarama, in calitate de reprezentant al aripii Patriciu (care a absentat la Congres), i-a amintit lui Tariceanu de implicarea sa profitabila in afacerea Safi, probabil pentru a-i mai tempera pornirile justitiare.
Rapidistii au inceput acest sezon fara cei trei atacanti de marca, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Viorel Moldovan, iar asta s-a vazut. ... Revenirea lui Viorel Moldovan la echipa s-a simtit, Rapidul avand alta fata cu el in teren.
Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana. ... Discutiile au fost moderate de presedintele "Clubului de la Bucuresti", Ion Iliescu, si de academicianul Razvan Theodorescu.
Fondatorul actualului PSD, Ion Iliescu, nu se va mai implica in activitatea curenta de partid, dupa zeci de ani de activitate politica la nivel inalt, fiind influentat, se pare, de recenta infrangere suferita in fata lui Mircea Geoana.
La numai o zi dupa ce si-a dat demisia din PSD, senatorul Ioan Talpes il acuza pe presedintele social-democratilor, Mircea Geoana, de “manifestari de pustism“ in declaratiile acestuia la adresa lui Ion Iliescu.
Cunoscuta in Craiova sub numele de Cin Company, societatea a intrat practic sub aripa lui Dilgoci in ianuarie 2002, cind asociatul unic al firmei, Ion Chirita, i-a cesionat lui SC CD Group Industries 80% din capitalul social.
Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
Presedintele partidului Forta Democrata, Petre Roman, a avut, in cursul acestei saptamani, intalniri separate cu senatorul PSD Ion Iliescu si cu liderul PSD Mircea Geoana, carora le-a propus realizarea unei grupari a fortelor de centru-stanga ca alternativa la actuala putere.
Inscrisa prima pe ordinea de zi, validarea mandatului de consilier judetean al lui Ion Mocanu a fost posibila in urma cistigarii procesului deschis de Dorin Meran prin care acesta a cerut sa i se recunoasca apartenenta la PSD.
Mult trambitata plecare a lui Adrian Nastase din functiile de conducere pe care le detinea il are ca principal castigator pe nemuritorul social- democrat Ion Iliescu.
Primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, s-a prezentat ieri, pentru a doua oara dupa sarbatorile pascale, la Departamentul National Anticoruptie - Constanta. Ion Ionita trebuie sa explice mai multe aspecte ale activitatii sale:
google-analytics.com